PERSONAL

Muziek, en specifiek de piano, is van jongs af aan mijn grootste passie geweest, zowel als speler en coach. Mensen laten genieten en bij zichzelf laten komen door mijn pianospel tijdens (privé)optredens en het enthousiasme overbrengen met mijn deskundig, professioneel en intuïtieve advies over de te spelen composities en het overwinnen van technische moeilijkheden van te spelen pianostukken heeft mij zeer veel voldoening gegeven.

De laatste jaren treed ik steeds meer op met mijn intuïtieve instant composities/improvisaties geïnspireerd op o.a. klassieke stukken, de natuur en kunst. Door de stilte achter de noten komen veel mensen uit hun mind/ego, waardoor er een diepe ontspanning en meer verbinding met zichzelf kan ontstaan. Voor meer details en tarieven, klik hier.

 
 

Door de vele positieve reacties van mijn (internationale) publiek en studenten voel ik me zeer bevoorrecht en dankbaar mijn talent in deze wereld te mogen brengen. Muziek kan helend werken voor zowel lichaam als geest. Het actief bespelen van een instrument verbetert ons geheugen en zorgt voor meer balans tussen onze linker- en rechter hersenhelft, respectievelijk ons verstand en gevoel.

Ik coach zowel beginners als professionele collega’s: altijd in wisselwerking met iemand zijn/haar talent, ambitie en mogelijkheden ten aanzien van investering in tijd bepalen we het programma. Voor meer details en tarieven, klik hier.

Zelf ben ik ook een levensgenieter in de ruimste zin van het woord. Bewust van deze prachtige planeet Moeder Aarde, waar wij mogen genieten van de natuur, al onze gegeven talenten van onze Schepper en de oneindige kwaliteiten en mogelijkheden die wij ieder als individu hebben en welke we vaak niet voldoende beseffen. Als we onze angsten, onzekerheden en blokkades kunnen loslaten en oplossen gaat er een prachtige, harmonieuze wereld voor ons open en weten we steeds meer wat ons doel en bestemming is als individu en mensheid. Dit gaat natuurlijk niet zonder uitdagingen en beproevingen voor ons allen. Via mijn gave en talent als coach en uitvoerend musicus hoop ik hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Deze nieuwe website is een weerspiegeling van mijn huidige fase als kunstenaar en mens. Voel je geheel vrij om contact met me op te nemen voor coaching en optredens.


Luister naar David Mannesse op: Apple Music + Spotify